autorun.ro
 
Home Noutati auto Publica anunt auto Anunturi Cautare avansata Promotii/Oferte Piata autorun Forumul autorun autorunblog2008 Ford Focus Coupè

ford.jpg

Ford Focus este cu siguranta cea mai apreciata masina din segmentul C de la Ford.

Cu motor puternic, interior de inalta calitate si o excelenta fiabilitate, care se termina cu un foarte bun raport pret/calitate, acestea sunt principalele elemente care fac aceasta masina sa fie un adevarat succes pe tot globul. Pe deasupra, din punct de vedere al designului, Ford Focus este bine conceput si echilibrat, poate un pic prea agresiv si dinamic.

Designul
Binenteles ceva s-a schimbat, si noutatea este denumita Design kinetik. Putem observa aceasta la frumosul van S-Max, precum si la noul Mondeo. Aceste masini sunt foarte stilate fara indoiala, cu linii bine conturate, fiind considerate foarte atragatoare de multi  potentiali clienti.

Noul Focus este construit pe aceeasi platforma ca si Mondeo, putin mai scurt insa, si, din cate am aflat va mosteni aceleasi stil si design agresiv. Noul Ford Focus Coupè din 2008 va merge spre ideea de coupè exprimata prin versiunea cu trei usi: rezultatul va fi cu siguranta impresionant si va afisa un stil sportiv dar nu prea obraznic.

Evident aceasta versiune va fi urmata de una cu cinci usi, mult mai portivita si mai incapatoare pentru nevoile unei familii. Cu siguranta nu va lipsi si versiunea tip wagon, foarte apreciata de clientii europeni.

Motorizare
Ford Focus Coupè va mosteni noul sasiu rigid al lui Mondeo, precum si motorizarile diesel moderne:  motorul de 1.8 TDCi de 100 sau 125 CP, cel de 2.0 TDCi de 140 CP si motorul de 2.0 TDCi de 130 CP, combinat cu noua cutie automata in 6 trepte Durashift. Consum mai redus, performanta crescuta si inconfundabila placere de a conduce: acesta va fi noul Ford Focus din 2008!
Sursa: Infomotori.

0 Responses to “2008 Ford Focus Coupè”


  1. No Comments

Leave a Reply

CAPTCHA image 

 
 
Termeni de utilizare | Politica de confidentialitate | Despre Noi | FAQ | Suport
Copyright 2007 autorun. Toate drepturile rezervate.