autorun.ro
 
Home Noutati auto Publica anunt auto Anunturi Cautare avansata Promotii/Oferte Piata autorun Forumul autorun autorunblogSEAT a pus gand rau Fordului Mondeo

seat-next.JPG

Producatorul spaniol SEAT a dezvaluit planurile pentru construirea unui rival a lui Ford Mondeo. Schita oficiala arata cum va arata inlocuitorul modelului Toledo. Va fi comercializat atat in versiunea sedan, cat si in cea break, si va imparti aceeasi platforma cu VW Passat.


S-a publicat aceasta schita pentru a se vedea ce modificari v-a suferi noul model de acum si pana in 2009. Asa cum se poate vedea, noul model va include noile linii de design ale SEAT, mult mai evoluate, cu un bot alungit, arcele rotilor mai mari, partilelaterale mai proeminente si zonele geamurilor micsorate.

Se preconizeaza ca va inlocui modelul Toledo, foarte slab vandut, si, versiunea sedan desenata aici, va avea si o versiune mai practica, break. Inca nu a fost confirmat vreun nume pentru acesta gama, dar e foarte probabil ca sa poarte denumirea de Bolero folosita de SEAT pentru sedanul sport din 1998.

Sub caroserie, va avea aceeasi platforma ca si Volkswagenul Passat, ceea ce inseamna ca va avea motor cu tractiune fata si foarte mult spatiu interior. Motoarele vor fi furnizate tot de Volkswagen, sub forma de unitati TSI turboalimentate si supraalimentate, impreuna cu versiuni diesel TDI.

Masina va avea un pret incepand de la 22 000 euro. ambele modele, sedan si break, vor fi asamblate la fabrica Martorell din Spania, si prezentarea oficiala a prototipului va fi cel mai sigur anul viitor la unul din marile Saloane Auto.

0 Responses to “SEAT a pus gand rau Fordului Mondeo”


  1. No Comments

Leave a Reply

CAPTCHA image 

 
 
Termeni de utilizare | Politica de confidentialitate | Despre Noi | FAQ | Suport
Copyright 2007 autorun. Toate drepturile rezervate.