autorun.ro
 
Home Noutati auto Publica anunt auto Anunturi Cautare avansata Promotii/Oferte Piata autorun Forumul autorun autorunblogVW Touareg imbunatatit de JE DESIGN

touareg.JPG

JE DESIGN din Leingarten/Germania, specialistii in tuning VW,  prezinta acum o noua suita completa pentru noul VW Touareg model 7 L (modificat).

Touaregului R 5 i s-a imbunatatit performanta, marind astfel puterea motorului de 2.5 litri TDI de la 128 kW / 174 CP la 152 kW / 206 CP. Ca urmare, cuplul forta maxim ajunge pana la 460 Nm. JE DESIGN ofera de asemenea un pachet imbunatatit si pentru Touareg V 10 5.0 TDI, care da puternicului VW 259 kW / 352 CP, echivalent cu o crestere de 29 kW / 39 CP. Aceasta imbunatatire face ca cuplul maxim de forta sa creasca de la 750 Nm la 855 Nm.

Pozitionat intre R 5 si V 10, motorul de 3.0 litri V6 TDI completeaza gama de motorizari disponibila oferita. O crestere a puterii cu 45 kW si a cuplului de forta cu 50 Nm propulseaza Touaregul in 8,9 seconde de la zero la 100 km/h (standard: 9,9 sec) si permite o atingere a vitezei de 207 km/h (plus 6 km/h).

Imbunatatirile caroseriei includ un spoiler fata, un set de praguri laterale cu guri de aerisire, care fac ca masina sa arate joasa, si un prag atasat in partea spate. Pragul spate este disponibil la toate modelele cu un sistem de control al distantel la parcare (Park Distance Contro). Mai mult, JE DESIGN ofera lampi de schimb pentru spoilerul fata instalat, constand in lampi normale si pentru ceata.

Saritoare in ochi sunt si tevile duble de esapament din otel, fiecare cu diametru de 84 mm atat pe stanga, cat si pe dreapta masinii.  Pentru a cobora suspensia folosind suspensia pe aer, JE DESIGN ofera un sistem electronic de coborare a suspensiei, care permite vehiculului sa coboare c aproximativ 35 mm.  Pentru vehiculele cu suspensie conventionala, JE DESIGN ofera un sistem de suspensii Variant 3 KW din otel inoxidabil cu ajustarea socului si atenuarea presiunii, ceea ce permite suspensiei sa coboare cu aproximativ 30 pana la 75 mm.  La cerere, un set de arcuri pentru sistemul original de absorbire a socurilor pentru o coborare a suspensiei de aproximativ 30 mm.

In ce priveste rotile, JE DESIGN ofera jante AZEV wheel rim R in marime de 10 x 22″ ET 50 sau un set complet de roti echipate cu cauciucuri de 295/30 R 22.

Un spectaculos kit de caroserie denumit “WIDE BODY” pentru noul VW Touareg se afla in pregatire.

Sursa: World Car Fans.

0 Responses to “VW Touareg imbunatatit de JE DESIGN”


  1. No Comments

Leave a Reply

CAPTCHA image 

 
 
Termeni de utilizare | Politica de confidentialitate | Despre Noi | FAQ | Suport
Copyright 2007 autorun. Toate drepturile rezervate.