autorun.ro
 
Home Noutati auto Publica anunt auto Anunturi Cautare avansata Promotii/Oferte Piata autorun Forumul autorun autorunblogGolf MkVI va fi lansat mai rapid

vw-golf.JPG

Va fura acest nou nout Golf o parte din piata rivalilor?
Conducerea companiei spera ca asa va fi, pentru ca noua generatie a acestui model se preconizeaza ca va fi in showroom-uri mult mai repede decat a fost planificat.

Costul ridicat de productie al modelului MkV a fortat compania VW sa grabeasca dezvoltarea noului model MkVI, si s-au propus pentru aceasta mai multe tipuri de design.  Oricum, acesta imagine ne poate arata cel mai bine cum va arata aceasta masina de familie.

In ciuda constrangerilor mari financiare, se doreste sa se ofere prin acest model mai mult echipament decat la modelul curent, si o calitate sporita. De asemenea, se incearca puternic sa se evite competitia cu modelul Audi A3, mai bine cotat, un alt model al grupului VW. Drept rezultat, designul lui MkVI va urmari o abordare evolutionara fata de precedentul.

Trasaturile traditionale ale clasei de modele Golf, precum liniile taliei in crestere si stalpii de sustinere in forma de C, se vor regasi si la acest model, in timp ce schimbarile se inspira de la modelul care urmeaza sa apara, Tiguan SUV.  Noua sa grila se remarca printr-o pereche de bare orizontale, in timp ce farurile, restilizate, cu forme rotunjite, sunt mai lunguiete ca inainte. In spate,  acestea sunt asezate mult mai inclinat.

Din surse interne, noul Golf va folosi aceeasi platforma ca si generatia actuala, avand pregatita insa o suspensie multi-punct pe spate, mai putin complicata. Aceasta alegere este pentru a reduce timpii de productie, ducand astfel la reduceri mari de costuri pentru producator in timpul procesului de constructie.

Motoarele vor fi la fel cu cele din gama existenta pentru modelul curent, cu toate ca un motor de 1.4 litri turbo de 120 CP va inlocui pe cel curent de 1.6 FSI pe benzina. Noul motor va fi lansta in versiunea Golf break spre sfarsitul acestui an.

Inteligentul turbo si supraalimentat motor de 1.4 litri TSI va fi oferit in continuare, o data ce fanii performantelor vor imbratisa noua generatie GTI. S-ar putea sa existe si o versiune de o mare capacitate a unui avansat motor TSI.

Sunt, de asemenea, vesti bune pentru  fanii inovatoarei cutiei de viteze semiautomate de la VW, motorizarile alese vor beneficia de o versiune in sapte trepte cu transmisie avansata. Puterea generata de aceste motoare va fi limitata la 168 CP si un cuplu de forta de 250 Nm. Motoarele diesel utilizate vor fi aceleasi ca pana acum, in timp ce modelul cu tractiune integrala R32 isi va pastra motorul de 3.2 litri V6.

Modelele Golf Plus si Break nu vor trece la versiunea MkVI inca, dar versiunile de trei si cinci usi an noii generatii isi vor face debutul mondial probabil la Salonul Auto de la Geneva din luna Martie a anului viitor. Preturile nu au fost anuntate inca.

0 Responses to “Golf MkVI va fi lansat mai rapid”


  1. No Comments

Leave a Reply

CAPTCHA image 

 
 
Termeni de utilizare | Politica de confidentialitate | Despre Noi | FAQ | Suport
Copyright 2007 autorun. Toate drepturile rezervate.