Agentul virual autorun.ro autorun: bine ai venit pe cel mai bun portal de anunturi de masini
Publica un anunt de vanzare a masinii daca vrei sa vinzi sau daca reprezinti un dealer/importator publica o oferta

Cum ma inregistrez ?
Cum se activeaza contul ?
Cum postez un anunt ?
Cum postez o oferta speciala ?
Ce este agentul virtual ?
Cum se foloseste agentul virtual ?


Cum ma inregistrez ?
Pentru a va inregistra pe website-ul autorun.ro folositi link-ul “Inregistrare” prezent in toate paginile site-ului. Aceasta pagina va permite selectarea tipului de cont dorit. Conturile de tip “utilizator” permit postarea de anunturi de vanzare, folosirea parcului auto pentru pastrarea anunturilor ce prezinta interes pentru dumneavoastra, primirea ofertelor promotionale de la dealerii/importatorii prezenti pe  site, folosirea “agentului virtual” pentru a primi alerte pe e-mail atunci cand un anumit anunt de vanzare a fost adaugat pe site cat si folosirea forum-ului autorun.ro.
   Dupa completarea corecta a formularului, contul dumneavoastra este creat si poate fi folosit doar dupa confirmarea adresei de e-mail folosita pentru inregistrare. Pentru a confirma adresa de e-mail folositi link-ul din din email-ul de confirmare. Daca intampinati probleme in procesul de inregistrare/confirmare a adresei de e-mail va rugam sa ne contactati.
   Contul de tip dealer/importator ofera toate facilitatile contului de tip “utilizator” si in plus posibilitatea postarii ofertelor speciale si a promotiilor, existand posibilitatea de a programa afisarea unei promotii pe site. De asemenea, este posibila postarea de servicii in piata autorun. Promotiile si serviciile postate in piata autorun sunt supuse verificarii de catre operatorii autorun.ro.
    Activarea contului este realizata de catre operatorii site-ului autorun.ro  in timpul saptamanii, de luni pana vineri in intervalul 10:00-19:00.
    Contul de tip “furnizor servicii” este destinat prestatorilor de servicii auto, oferind posibilitatea de a publica servicii in piata autorun.
    Activarea contului este realizata de catre operatorii site-ului autorun.ro  in timpul saptamanii, de luni pana vineri in intervalul 10:00-19:00.

 

Cum postez un anunt ?
Pentru a posta un anunt trebuie sa aveti inregistrat un cont activ pe site-ul autorun.ro si sa fiti logat.
  Dupa completarea corecta a formularului anuntul va fi imediat vizibil pe site, atat in rubrica de cautari cat si in rubrica de anunturi similare.
  Pentru dealerii auto este necesara configurarea si aprobarea parcului auto, operatie realizata de catre operatorii autorun.ro  in timpul saptamanii, de luni pana vineri in intervalul 10:00-19:00.

Cum postez o oferta speciala ?
Adaugarea de oferte speciale/promotii este disponibila doar utilizatorilor din categoria “dealer/importator” cu un cont activ.  Pentru publicare trebuie sa va fiti logat. dupa ce realizati acest lucru, selectati categoria de oferta dorita si completati formularul aferent. Puteti configura perioada in care oferta speciala va fii vizibila pe site folosind instrumntele prezente in partea de jos a formularului. Oferta va fi vizibila pe site doar dupa confirmarea ei de catre operatorii autorun.ro. Daca in timpul procesului de activare se vor intalnii probleme legate de continutul, titlul sau imaginile postate veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru solutionare.

Ce este agentul virtual ?
Agentul virtual reprezinta o noutate pe piata anunturilor online din Romania ajutand utilizatorul sa gaseasca anunturile care prezinta interes pentru el,astfel acesta economisind timp. Sistemul de Agent virtual este unul nou si eficent, fiind practic un motor de cautare care aduna pentru dumneavoastra informatiile soilcitate in formular si vi le trimite in timp real atunci cand le gaseste. Tot ce trebuie sa faceti este sa specificati ce configuratie doriti pentru masina dumneavoastra si sa lasati Agentul virtual sa o gaseasca atunci cand ea va fi introdusa.

MERCEDES-BENZ ML 320 MERCEDES-BENZ ML 320

Motor 3200 cmc/ 218 Cp Transmis...

IMPORTAM DRICURI MERCEDES IMPORTAM DRICURI MERCEDES

ONORARII FUNEBRE BUESCU IMPORTA MASINI MORTUARE DIN ITALIA D...

2009 Mazda CX-9 3.7L Grand Touring AWD 2009 Mazda CX-9 3.7L Grand Touring AWD

Motor 3.7L V6, cutie de viteze automata cu 6 trepte, ABS, EB...Sunteti dealer/importator