autorun.ro: Anunturi vanzare/cumparare auto; masini noi si second-hand, promotii dealeri si servicii auto
Publica un anunt de vanzare | Publica o oferta

VINDEM,ADUCEM LA COMANDA AUTOCAMIOANE,MASINI,UTILAJE NOI SI SECOND –HAND-CU GARANTIE+LEASING

back
S.C.BREMEX SRL  

Vindem aducem la comanda camioane, autobasculante, autobetoniere,masini,utilaje constructii noi si second inclusiv in leasing

s. C. Bremex srl vinde ,importa,exporta si aduce la comanda din import noi si second-hand autocamioane ,masini si utilaje,marci diferite: iveco,man,volvo,daf,renault,mercedes,maz,scania,terex, jcb, newholand, ,hitachi,komatsu,ppm,liebher,demag,fuchs,nobas, caterpilar,schmitz,kogel,santi,kasbohrer,menci,kubota,karrena,bauer,krone,etc. Inclusiv in leasing sau credit bancar,foarte avantajos si convenabil si de asemenea o gama larga si variata de autoturisme,auto de teren,autoutilitare,autocare,camioane,cap tractor,autocisterne,cisterne diferite,semiremorci, silozuri, autobasculante ,autobetoniere , dragline, buldozere, gradere, incarcatoarefrontale,buldoexcavtoare,excavatoare,compactoare,automacarale, autogunoiere,autovidanje,vagoane si utilaje cale ferata,utilaje portuare ,nave diferite ,aeronave,masini si instalatii foraj, linii de productie ,fabrici la cheie, statii betoane,statii asfalt,masini pentru drumuri,masini si utilaje din diferite domenii,noi si second-hand,orice tip in cele mai avantajoase conditii de pe piata si cel mai scurt timp de livrare -5 zile lucratoare de la data incheierii contractului [valabil europa] se asigura garantia produsului livrat. Asiguram gratuit formatarea si depunerea dosarelor de leasing sau credit bancar pentru cei interesati.

telefon :040. 0256-32. 94. 51.
fax :040. 0356-81. 05. 34.
mobil :040. 0722-47. 39. 03
mobil :040. 0723-14. 00. 09.
e-mail :bremex2004@yahoo. Com
site : www. Bremex. Ro
. Noua ne pasa de nevoile si doleantele dumneavoastra si va vom oferi de comun acord cu dumneavostra calitate la un pret corect !!!- toate ofertele s. C. Bremex. Daca firma dvs. Este interesata de autovehicule si utilaje,linii de productie,fabrici la cheie , nave diferite,aeronave,noi sau second-hand de foarte buna calitate la un pret convenabil,corect si avantajos nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie !
Alte promotii similare Date de contact
 
S.C.BREMEX SRL
Lugoj
1. Tel: 040.0256.329.451.
Trimite un mail ofertantului
 
Audi Q7 3.0TDI Quattro /NOU Audi Q7 3.0TDI Quattro /NOU

Audi Q7 3.0TDi Qoattro , 2006, NOI , disponbile 3 bucati , n...

MASINI,AUTO SI UTILAJE,LINII DE FABRICATIE,FABRICI LA CHEIE,NAVE, NOI SI SECOND-HAND ORICE TIP LA COMANDA DIN IMPORT INCLUSIV IN LEASING SAU CREDIT BANCAR FOARTE CONVENABIL SI AVANTAJOS.

S.C. BREMEX SRL ADUCE LA COMANDA DIN IMPORT INCLUSIV IN LE...

2008 Lincoln MKX 3.5L AWD 2008 Lincoln MKX 3.5L AWD

Motor 3.5L V6 Duratec, cutie de viteze automata cu 6 trepte,...Sunteti dealer/importator
spcr
spcr
Firme auto: Producatori / ImportatoriDealeriServiceLeasing / FinantareAsigurarePiese si accesoriiSpălătorii
Inchirieri autoPublicatii autoŞcoli şoferiStatii taxi
Servicii dealeri/imporatatori: Promotii/Oferte specialePiata autoParc auto second-handStatisticiMonitorizareAbonament
Informatii: Stiri autoStatii taxiInchirieri auto
Parteneri: VisualARTTractari AutoPortofolii si joburi grafica/designAutobazaAparate foto PentaxAutobox.roSoftbox.roAnunturi imobiliare Scoala Sfanta Maria