autorun.ro: Anunturi vanzare/cumparare auto; masini noi si second-hand, promotii dealeri si servicii auto
Publica un anunt de vanzare | Publica o oferta

Prima imagine cu noul Citroen C3

back
Adaugata la: 26.06.2009 3262 afisari
Noul Citroen C3 a fost surprins la o conferinta a dealerilor Citroen din Europa. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Primele imagini cu Citroen C3 au fost surprinse la o conferinta a dealerilor Citroen, carora li s-a prezentat noul model compact al francezilor. Noua generatie a modelului francez de segment mic va fi disponibil incepand cu prima parte a anului 2010, dar nu va inlocui modelul actual. Ambele modele vor fi produse in paralel, pentru a putea oferi actualul C3 la un pret mai atractiv.

Actualul Citroen C3 a fost introdus pe piata in 2002 si a primit un facelift in anul 2006. Citroen il va mai tine in productie o perioada pentru a rivaliza alte modele low-cost ale competitiei, cum ar fi Renault Clio Campus, sau chiar Peugeot 206 Plus. Daca Citroen va folosi aceeasi strategie ca Peugeot, ambii membrii ai aliantei PSA, actualul model C3 va fi produs in continuare pana in anul 2010.

Noul Citroen C3 va debuta la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul are o serie de elemente de design preluate de la DS3, ceea ce ii confera lui C3 mai multa personalitate. Parbrizul a fost prelungit, oferindu-le pasagerilor din fata un unghi vizual deosebit. Cel mai probabil, modelul o sa fie disponibil si cu un acoperis panoramic din sticla. Bineinteles, versiunile entry-level ale lui C3 s-ar putea sa nu beneficieze de acest parbriz prelungit, pentru a avea un cost de actizitie cat mai redus.

Partea din fata a modelului este dominata de noua grila, prezenta intr-o forma similara si pe C3 Picasso. Deasupra grilei fata de dimensiuni mari troneaza noua sigla Citroen, incadrata de blocurile optice noi. Oglinzile au o forma mai ascutita, iar carcasa acestora are un model care poate fi vopsit in doua tonuri, sau doar intr-o singura nuanta. Profilul lui C3 este pus in valoare de ornamentele cromate de la rama geamurilor si de manerele usilor, care au fost si ele cromate.

Spatele noului Citroen C3 este diferit fata de cel al modelului actual, si prezinta un set de stopuri noi, care este inspirat din conceptul DS. Sigla Citroen are un loc de cinste si pe spatele lui C3, acesta fiind unul dintre elementele care iti atrage imediat atentia atunci cand privesti acest model. Luneta are dimensiuni generoase, pe cand bara din spate are un design relativ simplu.

automarket.roComenteaza aceasta stire pe forum »

Imagini:  
alte noutati si articole Vezi ultimele stiri auto »
Adresa de mail:
MASINI,AUTO SI UTILAJE,LINII DE FABRICATIE,FABRICI LA CHEIE,NAVE, NOI SI SECOND-HAND ORICE TIP LA COMANDA DIN IMPORT INCLUSIV IN LEASING SAU CREDIT BANCAR FOARTE CONVENABIL SI AVANTAJOS.

S.C. BREMEX SRL ADUCE LA COMANDA DIN IMPORT INCLUSIV IN LE...

vanzarii autovehicule si autoutilitare

vanzari auto noi si second hand, buy back, finantari, asigur...

Economisesti serviciile la achizitionarea a 4 anvelope Economisesti serviciile la achizitionarea a 4 anvelope

La achizitionarea a 4 anvelope de la Euro Standard Drive ben...Sunteti dealer/importator
Vezi anunturi pe marci:
Toate anunturile structurate pe marci »
Primiti in timp real pe email alerte atunci cand o masina corespunde criteriilor dorite de dumneavoastra
Creaza-ti un agent virtual »
Firme auto: Producatori / ImportatoriDealeriServiceLeasing / FinantareAsigurarePiese si accesoriiSpălătorii
Inchirieri autoPublicatii autoŞcoli şoferiStatii taxi
Servicii dealeri/imporatatori: Promotii/Oferte specialePiata autoParc auto second-handStatisticiMonitorizareAbonament
Informatii: Stiri autoStatii taxiInchirieri auto
Parteneri: VisualARTTractari AutoPortofolii si joburi grafica/designAutobazaAparate foto PentaxAutobox.roSoftbox.roAnunturi imobiliare Scoala Sfanta Maria